Eskişehir ETİ Sualtı Dünyası


Eskişehir'de teraryum, dokunma akvaryumu, tropikal akvaryum, Amazon Nehri ve Mersin akvaryumu gibi bölümleri bulunan, 84 farklı türden toplam 2 bin 150 balığın bulunduğu Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ETİ Sualtı Dünyası'nın açılışı yapıldı.




İçeride ne var ?



- 84 farklı türden toplam 2 bin 150 adet balık






Kuzey Ege, Atlas Okyanusu, Kızıldeniz, Güney Amerika gölleri, Amazon Nehri gibi dünyanın farklı coğrafyalarından özel olarak getirilen balık türleri Eskişehirlilerin beğenisine sunuluyor.  ETİ Sualtı aynı anda 400 kişi gezebilmekte.Günlük ziyaretçi kapasitesi ise 3500 kişi.
Bu sualtı dünyası ile ilginç bir özellik de sizleri bekliyor. İsteyen çocuklarımız tulumları ile gece konaklayabilecekler.

Okul gruplarına sualtı belgeseli gibi görsel şölenler de sunulacak.




Çalışma Saatleri


Haftanın 6  günü(pazartesi hariç) açık 10:00 -19:00 saatleri arasında açık 



Bilet Fiyatı 





Çocuklar 2 TL Yetişkinler 3 TL


 Nerede ?







Daha Büyük Görüntüle


Eskişehir'de diğer gezilecek yerler için tıklayınız

4 yorum:

  1. şu sitedeki bilgilere göre balmumu müzesiyle su altı müzesine gittik. Kapıdan döndük. PAZARTESİ BU YERLER KAPALI. Çalışma saatleri de 10.00-19.00. Adam gibi iş yapın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oncelikle ben belediye calisani degilim ki isimi duzgun yapayim :) Ben sadece gezdigim yerleri herhangi bir kar amaci gutmeden sizlerle paylasiyorum.Benin paylastigim ziyaret saatleri ilgili kurumun websitesinden aldigim ya da o gun itibariyle guncel olan bilgilerdir.Saygilarimla...

      Sil
    2. yan taraftaki sinema reklamları bir kar getirmiyor mu yaw? :)

      Sil
  2. Rasim :) Sinema reklamları bilgilendirme amaçlı Herhangi bir getirisi yok ;)

    YanıtlaSil