Motosikletle Karadeniz gezi 1. gün


        Sevgili Dostlar... Motosiklet sevdalısı  arkadaşım Hakan Çelikoğlu  ve arkadaşlarının motorsikletle Karadeniz gezi yazılarını yayınlıyorum.

http://www.artieksidiving.com/ ( Hakan kardeşimin tecrübelerinden faydalanmanız için)












        Uzun süredir hayalini kurduğumuz ve son 6 aydır planladığımız Karadeniz ve Doğu Anadolu gezimize başlama zamanı geldi. Aslında son 1 hafta biraz sancılı geçmişti. 


Önce Ozan’ın motorundaki arıza can sıktıysa da hatta geziyi iptal noktasına getirdiyse de Fatih ustanın arızayı kısa sürede gidermesiyle içimize su serpilmişti. Daha bu krizi unutmadan da karşımıza hava muhalefeti çıktı. 






Yola çıkacağımız ilk günden itibaren ardı ardına 5 gün boyunca Karadeniz’in tamamı yağmurlu görünüyordu.Ancak her şeye rağmen yola çıkıldı ve neredeyse sorunsuz bir günün sonunda ilk hedefimiz olan Kastamonu’nun Gideros Koy’una varıyoruz.




         Türkiye’nin bu cennet köşesine varmadan önce geçtiğimiz ve konakladığımız noktalar ise Nallıhan , Bolu , Karabük , Safranbolu ve Amasraydı. Hepsinin de kendine has özellikleri ve güzellikleri vardı tabi ki ; Bolu’nun bizi yağmuruyla karşılaması , Safranbolu’nun tarihi şehir merkezi , Karabük’ün nefis bükmesiyle etli ekmeği ve Amasra’nın muhteşem doğası güne damga vuranlardı.




         Tabi ki asli gezi amacımız olan Türkiye’nin en güzel yollarından sürüş yapma arzumuz ve hevesimiz ilk gün geçtiğimiz birbirinden muhteşem ve zor yollarda bugünlük karşılandı.


Unutmadan eklemek gerekirse ; güne damgasını vuran son şey ise Gideros koyunun bize taze taze sunduğu günlük balıklardı.




         Bu güzel ve eğlenceyle dolu sürüş gününün ardından artık dinlenme yeni güne hazırlanma vakti. Yarın hedef Tokat-Niksar , orada görüşmek üzere.

Motorsikletle Karadeniz Turu ikinci gün için tıklayınız 

2 yorum:

  1. Çok güzel.

    http://www.gezgingunlugu.com/ sitesinin açılmadığını da bildirmek istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun giderildi.İlginiz için çok teşekkür ederim

      Sil