Bozüyük Karafırın Alabalık ve Köy Kahvaltısı

Karafırın Alabalık ve Köy Kahvaltı Tesisi


Karafırın Eskişehir'e sadece 47 km mesafade doğayla iç içe ailenizle güzel vakit geçirip şehrin gürültüsünden uzaklaşabileceğiniz bir mekan.

Çocuklu aileler için

Eğer çocuğunuzla Karafırın'a gidecekseniz oldukça rahat edeceğinizi söyleyebilirim. Çocuk oyun grubu,tavus kuşu,tavuk ve ördeklerin bulunduğu mini bir hayvanat bahçesi mevcut. Alabalıkları görebileceğiniz havuzlara nehir görüntüsü verilmiş. Çocuğunuz bütün gün sizi rahatsız etmeden vakit geçirebilir.












Nasıl Gidilir?


 Eskişehir'den Bozüyük'e giderken Tavşanlı-Seyitömer çıkışından çevre yolundan ayrılın.Saraycık köyü yoluna devam edin.Köyün bitiminde Karafırın tabelasını göreceksiniz. Yoldan ayrılıp 1.5 km gidince önünüze üç yol ayrımı gelecek.Burada en soldaki yolu takip edip 500 m sonra Karafırın'a varacaksınız.

Harita için tıklayınız.

Ne yenir? 


Biz öğle saatlerinde mekana ulaştığımız için alabalık menüsünü tercih ettik. Yemekten önce semaver ile çay servisi oldu. Daha sona kiremitte kaşarlı mantar,közde biber,patlıcan ve domates geldi. Çemen/ezme  ve kaşar ayrı bir tabakta servis edildi. Kızarmış köy ekmekleri enfesti. Açıkçası biz balık gelmeden doyduk. Balığınızı isteğinize göre kaşarlı,kaşarlı-mantarlı ya da sade hazırlıyorlar. Tereyağlı istemezseniz zeytinyağlı da servis imkanı var. Alabalığı pek sevmememe rağmen balık bizlere çok lezzetli geldi. Yemekten sonra tatlı olarak fırında tahin sunumu vardı. O da lezzetliydi fakat ben limonun tadını tatlıda beğenmediğimden çok keyif almadım. İçecek olarak kola ve meyve suyu tercih ettik. Yemekten sonra türk kahvesi ikramı vardı. Bütün bu saydıklarıma kişi başı sadece 20 TL ödedik.









Kahvaltı


Görüntüden de anlaşılacağı üzere oldukça zengin bir içerik ve sunum şekli bizleri bekliyor. Mekanın diğer yerlerden ayrılan en büyük özelliği tüm sunumun toprak kaplarda yapılması ve sıcak tüm ürünlerin fırında pişirilmesi. Öncelikli olarak ürün çeşitliliğinin gerçekten göz ve mide doyurucu olduğunu ifade etmem gerekiyor. Hepsini fotoğraflara sığdıramadığım için serpme kahvaltıda gelen ürünleri sayacak olursak;
-          Güveçte Yumurta
-          Güveçte Sucuk
-          Güveç Eritme Peynirler (İki farklı tür peynir iki farklı kapta geliyor)
-          Çemen / Tereyağ ikilisi
-          Ev Yapımı Çilek / Erik karışım reçeli
-          Bal Kaymak
-          Fındık Kreması
-          Domates, salatalık söğüş
-          Siyah ve çizik pembe zeytin
-          Közlenmiş patates, patlıcan ve biber
-          Kaşarlı ekmek
-          Ve tabii ki SEMAVER’de çay…

Kişi başı 20 TL. ( Verdiğiniz paranın karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz)

Gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırın aksi taktirde yer bulamayabilirsiniz. Masalar birbirine çok yakın değil bunalmıyorsunuz.

Rezervasyon


0535 7255630 -0 228 3292080



14 yorum:

  1. Çok güzel bir yere benziyor ama rezarvasyon için aradıgın zaman ya tel meşgul yada bakan yok sakın ola aramadan gitmeyin arkanıza bak baka geri donersiniz moraliniz bozulur

    YanıtlaSil
  2. Değerli Dostlar...

    Son zamanlarda gitmedim. Fakat kahvaltının 30TL olduğunu ve eskisi kadar müşteri memnuniyetinin yüksek olmadığını duydum.Bu bilgi de aklınızın bir kenarında olsun.

    Saygılarımla,

    YanıtlaSil
  3. Bi kaç sefer gittiğim; memnun kaldığım. Ama geçen günkü yaptıkları terbiyesizlikten dolayı; Rezarvasyon yaptırdığım halde Oturacağımız masaya garson gelip,başkalarını oturtmaya kalktığı için bi daha da gitmeyeceğim bi mekan.Çevremdeki insanlara gitmeyin diyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...

      Son zamanlarda ben de müşteri memnuniyetinin azaldığını çevremden duyuyorum. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Güncel bilgiler her zaman değerlidir.

      Saygılarımla,

      Sil
    2. cok bozmus cok, lezzet olsun calısan olsun.. e insanalar gitmeye baslayınca böyle oluyor malesef tr de...:(((hicbir kalite surekli kalamıyor nedense....

      Sil
  4. Müşteriye doymuş, kesinlikle çalışanlar çok kötü, saygı ve müşteri mennuniyeti yok, yer çok güzel ama ,,,tavsiye etmem,,,,,

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle müşteriye doymuş,,,,,yer çok güzel ama çalışanlar da müşteri saygısı yok,,,böyle olduğu müddetçe gidilmesini tavsiye etmem,,

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Rıdvan Bey ;

    Son zamanlarda söz konusu mekan ile ilgili olarak hiç iyi yorumlar duymuyorum. Sanırım ben de pozitif yorumlar duyuncaya kadar uzun bir süre oraya gitmem. Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. Gidilmeye değecek bir yer değil. Çok pahalı gidip sadece fırında kaşar yiyorsunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son zamanlarda şikayetler sürekli artıyor. Yazık ülkemizde biraz tercih edilince işletmeler kaliteyi sürdürülebilir kılamıyor. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

      Sil
  8. Gidecektim ama bukadar olumsuz yorumu gördüğüm için gitmiyorum teşekkürler herkese!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba...Mersu ya gidin Kişi başı 25 TL kahvaltı. Sorun yaşamazsınız

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. Merhaba Sibel Hanım;

      Mersu ile ilgili yazdığım yazı linki aşağıdadır.

      Saygılarımla,

      http://www.gezgingunlugu.com/2014/03/mersu-bozuyuk-alabalik.html

      Sil