Bozüyük Baca Bahçe Et Mangal


   

 Bozüyük çıkışında Karasu mevkii olarak bilinen ve Bursa yolunun 5. km de henüz yeni hizmet vermeye başlayan BACA BAHÇE sadece yol güzergahında durup dinlenebileceğiniz bir yer olmanın dışında hafta sonlarını da arkadaşlarınız ve ailenizle geçirebileceğiniz oldukça güzel bir yer...


   Baca Bahçe..Et mangal ve Kahvaltı hizmetleriyle bu günlerde anılıyor olsada güzel bir kır düğünü yapmayı planlayanlar için de su kenarında gerçekten hoş bir mekan.

   İsterseniz mangalınızda sipariş ettiğiniz etlerinizi kendiniz,dilerseniz (yok hiç mangalla uğraşamam canım fena et çekti ama üstümü kokutamam diyorsanız) onların pişirip servis etmesini tercih edebilmeniz aslında güzel bir imkan.



  Bir de şunu belirtmek istiyorum, belkide çoğu piknik alanlarında farklılık aramak isteyenlerin,değişik aktivitelerin de olması gerektiğini düşünenlerin tercih edebilecekleri bir yer.Neden mi?

  • PAİNTBALL.. 1 KİŞİ 5TL(GİRİŞ +50 TOP) İLAVE HER 50 TOP 5 TL
  • AT BİNME......1 SAAT 50 TL....10 DK 10 TL
  • ATV SÜRME...1 SAAT 50 TL....10 DK 10 TL

 Ne yenir ? 

   Evet keyifli ve lezzeti de oldukça yerinde olan bir mangal keyfinin yanında bu farklı aktiviteleri de yapabilirsiniz.Ayrıca çocuklu aileler içinde tabi ki bir park düşünülmüş....Şimdi fazla da lafı uzatmadan resimleri paylaşmak istiyor;hiç fiyatlara deyinmeden menüyü sizlerle paylaşıyorum.

  İyi eğlenceler.......

                                                              Mekan oldukça geniş




                                                                 Çocuk oyun parkı





                                                                         ATV



                                                                  Kiremitte Sucuk Keyfi






                                                                            Menü





Mekanın websitesi : http://baca-bahce.com/

Rezervasyon
0 228 315 60 70
0 555 378 38 25


Nasıl Gidilir ?

Eskişehir'den Bozuyük'e giderken Bursa yolu istikametinde devam edin. Bozuyük'ü 5 km geçince sağda yol kenarında tabelasını göreceksiniz.





Daha Büyük Görüntüle

0 yorum:

Yorum Gönder