Olympos Koala Bungalows



Sevgili arkadaşlarımız Efdal ve Seda ile huzurlu bir mekan arayışı ile Olympos'a doğru yola çıktık. Kadirin ağaç evleri gibi yerler  daha ziyade çok sesli müziği seven gürültüden rahatsız olmayan ve hijyene önem vermeyenler tatilciler için uygun olabilir. Ama yanınızda küçük yaşlarda bir çocuğunuz,eşiniz ve sohbet edebilecek  dostlarınız var ve şehirden uzak huzurlu bir ortamın özlemini duyuyorsanız Koala Bungalows tam size göre.


                                                                       Köy evi



Efdal mekana daha önce geldiğini ve bir öğretmen tarafından işletildiğini söylemişti. İyi bir izlenimle buradan ayrıldığı için biz de burada kalalım istedik. Ama mekana geldiğimizde işletmecinin değişmiş olduğunu gördük. Kısa bir tereddütten sonra odalarımıza göz atarak bir gece için anlaştık.


Kaldığımız odadan görüntüler...












Bir ana bina ve bahçede yan yana sıralanmış bungalovlardan oluşan küçük bir tesis. Nar ağaçlarıyla bezenmiş bahçede kısaca 'Koabun' diye adlandırdıkları 6 adet bungalov var. Biz 'Koataş' diye adlandırdıkları 5 odalı köy evinde kaldık. Her odada duş,tuvalet ve klima mevcut. Temizlik gayet güzel.

               
                                                                           Bungalow



                                                   
                                                                     Bungalow içi




Bahçesinden kareler...





Bütün yüzdükten sonra akşam yemeğinde mantar çorbası, köfte,pilav,salat ve içecekten oluşan menünün tadını çıkardık. Yemek sırasında çalınan fondaki müzik tam bizim zevkimize göreydi. Kalan diğer misafirler bizim gibi huzur için orada olacaklar ki hiç kimse yüksek sesle konuşmuyordu.






                                                           Çok güzel bir geceydi.



                                                                        Yummy!



 Yemek sonrası localara geçip sohbetimize devam ettik. Çalışanların istisnasız tamamı çok güler yüzlüydü.Sabah kahvaltıda açık büfe kahvaltı ve günlük gazetelerin tadını çıkardık.


Locadan kareler...






 Oğlumuz İlber için ayrıca isteklerimizi hemen yerine getirdiler. İşletme ile ilgili en çok hoşumuza giden muhatap olduğumuz hiç kimseden "hayır" kelimesini duymamamızdı.



 Kahvaltı 8:30-11:00 saatleri arasında veriliyor. Ama saat 11 oldu hadi her şeyi kaldıralım modunda değiller.






                     
                                                 Günlük gazeteler ve karikatür dergileri...






Dediğim gibi çok huzurlu bir gün geçirdik. Gece boyunca Efdal,Seda ve İpek ile bol bol güldük.



İşletme ile ilgili tek eksik olympos'a doğru giderken yol üzerinde tabelasını görmemizdi. Sanırım bunu da en kısa sürede düzeltirler.

Ücret


Koataş diye adlandırdıkları odalara kahvaltı ve akşam yemeği dahil kişi başı 55 TL ödedik.

Adres ve rezervasyon 

Yazır Köyü Kilise Yakası Mevkii Köy Sokağı 136/1A Kumluca, 07350 Olympos 

(0242) 892 1234

http://olymposkoalabungalows.com/

Nasıl Gidilir? 

Antalya’dan Kemer’e ulaştıktan sonra, Kumluca istikametine devam etmelisiniz.
Antalya’dan yaklaşık 75 kilometre sonra ulaşacağınız Ulupınar’ı geçer geçmez solda Çıralı Yanar Taş kavşağını görürsünüz. Bu noktadan 2 km sonra Olimpos – Adrasan tabelasından içeriye girmelisiniz. 10 km’lik dönüşlü dar asfalt yolu inmenizin akabinde artık sol tarafınızda kalacak olan KOALA BUNGALOWS tabelasından içeriye girmeniz gerekiyor. Otopark sorunu yok.








Navigasyon için

+36° 23' 2.82", +30° 24' 19.70"



Daha Büyük Görüntüle

0 yorum:

Yorum Gönder