İstanbul Kadıköy Zirve Otel İncelemesi




İşimiz dolayısıyla sık sık İstanbul'a seyahat etmek zorunda kalıyoruz. Kurumumuzun konaklama ücretini geri ödeme miktarının limitli olması nedeniyle ekonomik otelleri seçmek zorunda kalıyoruz. Bu kez Kozyatağı civarında katılamacağımız bir toplantı için otel araştırması yaparken otel puaı 8.4 olan Zirve Otel'i tercih ettik.



Otel daha önce Kadıköy'de kaldığımız otellere göre daha iyi durumda. Çok ferah bir girişi var. Personel inanılmaz güler yüzlü. İşyerimiz otelin verdiği fişi geri ödeme için kabul etmediğinden otel ile tekrar irtibata geçip fatura göndermelerini istedim. "Önemli olan sizin memnuniyetiniz" diyerek hemen konaklama faturasını adresimize gönderdiler. Daha önce bir kaç otelde sorun yaşayıp "bana ne" diyerek yüzümüze telefonların kapatıldığını hatırladığımızdan bu davranış bizim için adeta bir lütuf.


Ahşap merdivenler biz oradayken yeni cilalanmıştı. 


Kahvaltı salonu hemen girişte sağ tarafta. Otellerdeki modern tasarım ve canlı renkleri hep sevmişimdir.


Otelde yılbaşı programı yoktu fakat gelen yabancı misafirleri düşünerek girişe bir de yılbaşı ağacı koymuşlar.




Otel lobisindeki mobilyalar gayet şıktı.


Kaldığımız Otel Odası Fotoğrafları...


Otel odası temizdi. Soğuk bir günde konaklamamıza rağmen gayet sıcaktı.




Banyo...


Biz çift kişilik tek yataklı oda için rezervasyon yapmamıza rağmen isteğimiz üzerine iki ayrı yataklı oda da konaklamamıza imkan verdiler ve bunun için ilave ücret talep etmediler. Daha önce konakladığımız My Nevizadem otelde böyle bir sorun yaşamıştık.



Otel Kadıköy sahiline sadece 150 metre mesafede. Gece saatlerinde bile güvenilir bir sokakta. Aileniz ile çok rahat konaklayabilirsiniz.





Kahvaltıdan Kareler...


Kahvaltı da ev yapımı kek bile servis edildi. Çok zengin bir kahvaltı menüzü olduğunu söyleyemem fakat benzer otellerde servis edilen kahvaltılardan fazlası var eksiği yoktu.








Nerede ? 






Rezervasyon Tel : +90 216 414 5142-43

Websitesi : http://www.zirveotel.com/

2 yorum:

  1. 28.12.2015 Tarihinde iki kişi 129 TL ye konakladık. Kahvaltı dahil.

    Bu arada ilginize teşekkür ederim.

    YanıtlaSil