Et severler için yeni bir mekan...Mr.Flank Steakhouse



Bugün sizlere yeni varlığından yeni haberdar olduğum bir mekandan bahsetmek istiyorum.



Mr.Flank Steakhouse... İsmi çok afilli gibi geliyor... Şahsen mekan isimlerinde yaratıcı ve Türkçe isimlerin tercih edilmesinden yanayım. Mekanlar gençleri mekanlarına çekebilmek için böyle yollara başvurabiliyorlar.

Mekan Eskişehir'de geçtiğimiz günlerde açıldı. Mekan sahibinin iç dekorasyona 2 milyon TL harcadığı gibi bir tevatür de var. Varlıklı bir aileden gelen ve asıl mesleği hekim olan bir beyefendinin işlettiği mekan...



Etinizi bir kasap konsepti gibi vitrinden seçerek dilediğiniz gibi pişirtebilirsiniz.







Mekanda istediğiniz şekilde her türlü et pişiriliyor. Etler dini hassasiyeti olan müşterileri düşünerek "helal" sertifikası bile almış. "Daha önce böyle bir T-Bone yemediniz!" sloganı bile var.  Mekanda et severler dışında ve günün göreceli olarak daha erken saatlerinde gelmek isteyen misafirleri için brunch seçeneği de mevcut.

Brunch Masasından Görüntüler...
Sizler için menünün fotoğrafını yayınlıyorum. Böylelikle fiyatlar ve menü içeriği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Mekanda yemek yemek için önceden rezervasyon yaptırabilir ya da gittiğinizde boş masa ayarlayabilirsiniz.

Mekanla ilgili önemli bir ayrıntı...

Mekanda alkol servisi yok. Bu benim için çok sevindirici bir haber. Dini yönü dışında alkol verilen mekanlarda yaşanan bazı taşkınlıklar ve tanık olduğumuz sevimsiz görüntüler aile ile keyifle yemek yemenizi engelliyor.

Fiyatlar...

Fiyatlar emsal mekanlara  göre çok yüksek değil. Kuzenim Emre mekanda yediği etin buna değdiğini söylüyor. Ben de en kısa sürede gidip kendi deneyimlerimi burada anlatmayı umuyorum.



Nerede? 


Adres: Hoşnudiye Mah. Şahin Cad. No:78/C Tepebaşı/Eskişehir

Aşağıda haritada yerini işaretledim.







Rezervasyon : 

Tel : 0 222 330 03 00 - 0 552 201 03 00



0 yorum:

Yorum Gönder