Zeki Bayrak Bozüyük Sosyal Tesisleri




        Daha önce de sıklıkla duyduğum ve İstanbul geliş gidişlerinde uğradığımız Zeki Bayrak Sosyal Tesisleri ile ilgili yazımı sonunda yazabildim. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında faaliyet gösteren "Bozüyük Cezaevi Hükümlülerinin " çalıştığı işletmede pide çeşitleri oldukça iyi. Hatta burada yediğim kuşbaşılı pideyi Eskişehir'de dahi yiyemediğimi söylemeliyim. Giderek popülaritesi arttığından özellikle  hafta sonları yer bulmak oldukça zor. Fazla sözü uzatmadan sizleri fotoğraflarla baş başa bırakıyorum.





Çocuklu aileler için bahçesinde oyun alanı da mevcut.



Adresi hiç uğraşmadan bulabilmeniz için fotoğrafını çektim :) İstanbul istikametinden gelirken yoldan ayrılırken kafanız karışabilir. Bu yüzden arayıp yol tarifi almanızda fayda var.




Ne sipariş verirseniz verin mezeler ikram olarak geliyor.



Açık ayran sevenler için hafif ekşili ayran çok lezzetli.



Ben kuşbaşılı pidesini daha çok sevdim. Lahmacun daha iyi olabilirdi.



Künefesi çok güzel. Menüde öne çıkan tatlardan...



Özetle , yemeğinizi yerken "mahkum" olarak hayatlarını sürdüren çalışanlara destek olduğunuzu bilmek büyük bir haz. Hijyenin üst seviyede tutulduğu bir işletme. Mutlaka gitmenizi tavsiye ederim.

Not: Yemek bölümünün yanında bir de mahkumların el emeği ürünlerinin satıldığı bir de mağaza var. Bu mağazada takı, deri çanta, deri ceket, saat vb. hediyelik ürünleri bulabilirsiniz.

Aşağıda bu yıl için hazırladıkları iftar menüsünü bulabilirsiniz. Rezervasyon şart ;) 



Afiyet olsun


Nerede ? 






Restaurant iletişim : 0 228 315 59 98

2 yorum: