Tepebaşı Belediyesi Gökkuşağı Kafe


          Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından zihinsel engelli bireylerin toplumla buluşması amacıyla Gökkuşağı adında bir kafeye gittik. Kafede engelli kardeşlerimiz servis hizmetini üstlenmiş. Size menüyü getiriyorlar ve sizden hangi ürünü istiyorsanız menüden işaretlemenizi istiyorlar.




                                             Raftaki kitaplar müşterilerin okuması için konulmuş



Ne Yenir ?

Servis edilen limonata ev yapımı. Eşim İpek parfe yedi. Biraz ekşi ve dondurma ile servis ediliyor.Limonlu dondurmayı seviyorsanız bunu da seversiniz.

  Ev yapımı limonata





                                                                             Parfe






Nerede ?


Eskişehir Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Cd. de

Bu kafenin hemen yanında İş Bankası Yayınları’nın bulunduğu bir kitabevi bulunakta ve bu kitabevinin sağladığı kitapların bir bölümü kafe içerisinde müşterilerin okuması için düşünülmüş.

Engelli kardeşlerimizi görünce ne kadar şanslı olduğumuzu ve hayata karşı ne denli sorumluluklarımız olduğu gibi düşüncelerle mekandan ayrılıyoruz…

2 yorum:

  1. ücretler nasıldı peki?

    YanıtlaSil
  2. Ücretler oldukça uygun. Bulunduğu cadde Eskişehir'in en işlek caddelerinden biri. Mekan kar amacı gütmüyor. Siz limonatanızı yudumlarken engelli ya da gelişim bozukluğu olan kardeşlerimize katkıda bulunup mutlu oluyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim

    YanıtlaSil